Selecteer een pagina

Wil je graag je lessen wat meer ‘hands on’ maken? Wil je je leerlingen voorbereiden op een stage door hen te begeleiden in een realistische verkoopcontext?

Colruyt Group biedt aan onze leerkrachten de mogelijkheid om Praktijklessen op verplaatsing te organiseren. Het geeft leerlingen de kans om eerst in groep en onder begeleiding van een leerkracht de competenties van een medewerker in de verkoop te verwerven. Dit is dan ook de ideale stap naar een individuele stage.

Als leerkracht speel je daarbij een belangrijke, begeleidende rol. We willen je dus ook actief betrekken. Daarom vragen we je de om zelf eerst een leerkrachtenstage te lopen bij Colruyt Group. Een unieke kans om praktijkkennis op te doen die je kan doorgeven aan je leerlingen. Colruyt Group heeft hierin al heel wat expertise opgebouwd en voorziet ook introductiedagen ter voorbereiding hiervan.

Dit ‘Train-the-trainer’ concept wordt al verschillende jaren gesmaakt door leerkrachten:

“Ik kwam de introductie volgen zonder veel verwachtingen. Ik kan met alle eerlijkheid zeggen dat dit de eerste bijscholing in jaren was die me zoveel heeft bijgebracht. Heel boeiend en leerrijk.”
“Heel praktisch met heel veel informatie, tips, werkpunten, … voor mijn leerlingen.”
“Het was een heel concrete nascholing, niet vanuit de theorie, maar echt uit de praktijk”

Daarnaast kan je je via deze weg ook inschrijven voor een observatiestage. Voor individuele stages verwijzen we je (en de geïnteresseerde leerling) graag door naar onze jobsite.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je dit inschrijvingsformulier invullen. Zo kunnen wij alles zo goed mogelijk organiseren.
Je vindt in bijlage ook een overzicht van de verschillende winkelformules waarbij je stage kan volgen.

Graag ontvangen wij je inschrijving vóór 31/08/2017.
Hopelijk tot binnenkort!

X